Lenovo D24-20 Gaming Monitor 23,8 inch Full HD

Lenovo D24-20 Gaming

Vandaag is mijn nieuwe monitor binnen gekomen namelijk de Lenovo D24-20 Gaming Monitor. Wel is het grappig dat ik deze monitor zelf heb genomen als 2e scherm en niet als gaming monitor en daarom raad ik hem eigenlijk niet aan als gaming monitor maar als 2e scherm. Met alleen Full HD en 75Hz zul je namelijk geen ultieme beleving hebben tijdens het gamen echter is het wel perfect als 2e scherm. Ook wil ik jullie graag bedanken want dit is natuurlijk voornamelijk dankzij jullie en jullie donaties. 

Mochten jullie ook benieuwd zijn naar de specs klik dan HIER of op de afbeelding zelf dan kunnen jullie zien waar ik die heb gekocht. 

Ook wil ik jullie graag heel erg bedanken. 

Mocht je dit gelezen hebben en had je hier niet aan mee kunnen helpen. Je kunt me nog steeds helpen met het kopen van alle andere componenten door HIER te doneren of je kunt me ook verrassen met 1 van de de componenten door HIER te klikken. 

Alvast bedankt! Jullie zijn mijn helden!

Lenovo D24 20 Gaming doos